top banner 2

НОВО след октомври 2017 година

ИЛИНОР бе търговска марка създадена през 2009 година и развита от Елеонора Георгиева.
През 2017 година Елеонора Георгиева взе решение да подели бизнеса с един от най-лоялните си служители във фирмата, който тя 4 години обучаваше.

За осемте години през ИЛИНОР преминаха служители, които не усяха да бъдат стиковани като успешен екип.
Това провокира Елеонора Георгиева да насочи своите усилия към работа с децата, за да се изграждат умения за екипност и социализация у децата още в ранна детска възраст.
Така се породи идеята за второто направление в ИЛИНОР,което стъпи на основата на доверието и партньорството в завода на Хаба в Германия.
С вяра и любов вървим напред и нагоре- стъпка по стъпка, заедно със своите партньори с желание това направление да бъде водещо за ИЛИНОР.

След Октомври 2017 година търговската марка ИЛИНОР се развива в 2 направления: 

Първото направление: търговия на едро и на дребно с анатомични обувки с дишащи ходила BEFADO- този бизнес е отделен под дружеството Илинор ЕООД и се управлява от Лиляна Бахчеванска. 

Второто направление се управлява от създателя на ИЛИНОР Елеонора Георгиева- търговия на едро и на дребно (online) на образователни игри играчки Хаба Германия, ортопедични обувки за възрастни Д-р ОРто и домашни мъжки и дамски анатомични чехли. 

Елеонора Георгиева е Основател на Сдружение "Децата на България- Развитие и бъдеще". Основната дейност на Сдружението е насочена към образованието и развитието на децата от 0-7 години, работа в естествена среда- учене чрез игра, стимулиране на творчеството, откриване на естествения потенциал и дарбите, които носят децата, връзка с родителите и др.
През Учебната 2017-2018 год. Сдружението стартира за първа година Детска школа "Играя, уча и творя с Хаба" като Допълнителна дейност в детските градини в гр. Пловдив. 


Информация за събитията на ИЛИНОР СЛЕД ОКТОМВРИ 2017 година може да намерите на ОБРАЗОВАТЕЛНИЯ БЛОГ НА ИЛИНОР за деца и родители http://haba.ilinor.bg\blog