top banner 2

НОВО след октомври 2017 година

ИЛИНОР бе търговска марка създадена през 2009 година и развита от Елеонора Георгиева.
През 2017 година Елеонора Георгиева взе решение да подели бизнеса с един от най-лоялните си служители във фирмата, който тя 4 години обучаваше.

За осемте години през ИЛИНОР преминаха служители, които не усяха да бъдат стиковани като успешен екип.
Това провокира Елеонора Георгиева да насочи своите усилия към работа с децата, за да се изграждат умения за екипност и социализация у децата още в ранна детска възраст.
Така се породи идеята за второто направление в ИЛИНОР,което стъпи на основата на доверието и партньорството в завода на Хаба в Германия.
С вяра и любов вървим напред и нагоре- стъпка по стъпка, заедно със своите партньори с желание това направление да бъде водещо за ИЛИНОР.

ИЛИНОР е търговска марка, която считано от 01-10-2017 година се развива в 2 направления:

Първото направление остава търговската дейност : търговия на едро и онлай на дребно на игри и грачки на Хаба Гемания, на който Илинор е официален партньор за България; онлайн търговия на дребно с анатомични дамски, мъжки и детски чехли с анатомични и дишащи ходила БЕФАДО; онлайн търговия на дребно с ортопедични дамски и мъжки обувки Д-р Орто - ортопедичната серия на БЕФАДО ПОЛША. В това направление е и ИНТЕРНЕТ ТЪРГОВИЯТА - първосъздадения ел.магазин shop.ilinor.bg и специализирания сайт на Хаба- haba.ilinor.bg Създателят на ИЛИНОР - Елеонора Георгиева от октомври 2017 предаде сътвореното от нея на "Боноил строй" ЕООД, Управител и собственик на търговското дружество е нейния законен съпруг. Елеонора е майка на 2 дълго чакани прекрасни деца и винаги я влечало социалната дейност. Живее и твори в Пловдив. По образование е икономист, но от ноември 2018 година пое председателството на Сдружението „Децата на България- развитие и бъдеще", чрез което работи за повишаване на качеството на образование и развитие на децата от 0-7 години, работа в естествена среда- учене чрез игра, стимулиране на творчеството, откриване на естествения потенциал и дарбите, които носят децата, връзка с родителите и др. , което е Второто направление на ИЛИНОР. За себе си казва, че гради живота си върху принципи като любов, истина и мъдрост. Смята, че интуицията е гласът на душата й, а най-важната подкрепа открива в семейството си. В ежедневието си се стреми към знание, промяна, баланс и добро., През Учебната 2017-2018 год стартира за първа година Детска школа "Играя, уча и творя с Хаба" като Допълнителна дейност в детските градини в гр. Пловдив.

Благодарни сме, че нашият екип имаше вярата и сили да стигне до тук и Ви уверяваме, че творим с много Любов за Нашите Деца - Децата на България! Благодарим на всички наши клиенти, партньори, приятели и всички, които са били част от Илинор и продължават да бъдат и ще бъдат, защото без Вас тази приказка ИЛИНОР нямаше да БЪДЕ РЕАЛНОСТ!

@ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ: Търговската марка ИЛИНОР и нейния създател Елеонора Георгиева нямат нищо общо с търговското дружество Илинор ЕООД!

Информация за събитията на ИЛИНОР СЛЕД ОКТОМВРИ 2017 година може да намерите на ОБРАЗОВАТЕЛНИЯ БЛОГ НА ИЛИНОР за деца и родители http://haba.ilinor.bg\blog