top banner 2

Членство

През април 2010 година "ИЛИНОР" ЕООД стана член на Асоциацията на търговците и вносителите на стоки за деца в България.През 2011 за първи път "ИЛИНОР" участва в националното изложение Бебемания.

 

Бебемания е специализирано търговско изложение, организирано от Асоциацията на търговците на стоки за детето в България и проведено за първи път през 2007 г. Участват фирми, произвеждащи и дистрибутиращи стоки с доказано качество на бългаския и световния пазар. Провежда се в гр.София.


През Ноември 2010 „ИЛИНОР” ЕООД стана член на Полско - Българска Търговска Камара – това е група на проверени и доказали се фирми, които имат реална възможност за взаимно влияние върху развитието и насоките на икономическия живот на двете страни.Членството в тези две Асоциации ни дава полезни контакти с наши партньори в страната и чужбина, с които обединяваме своите усилия за прокарване на новаторски идеи за бизнеса.


Регулярните обучения и семинари ни дават професионални знания, за да бъдем добри търговци и лидери, да оцеляваме, да печелим така,че и клиента да е удовлетворен.