top banner 2

Нашите клиенти говорят за нас...


Ако желаете да споделите нещо с нас или за нас, можете да го сторите на адрес ONLINE@ILINOR.BG.

 

Продуктите ви за деца са много качествени, много сме доволни. Продължавайте да радвате децата и техните родители. :)

Филип Димитров


Стефи е много доволна от новите обувчици с тях се ходи страхотно, правят много повече белички!

Ваня Терзова

 

Много сме доволни от чорапогщничетаат и скоро отново трябва да посетим магазина

Ани Чохлева


Здравейте! Бих искала да изкажа голямата си благодарност на Вашата сътрудничка от он лайн магазина! Имах нужда от експресна доставка на Ваши стоки и тя откликна на момента! Продуктите Ви прекрасни! Още веднъж БЛАГОДАРЯ!

Калина Костадинова


Здравейте, вече изпробвахме текстилните ви обувки и съм много доволна.

Деница Александрова

 

Страхотни обувки!

Йорданка КокаличеваСтрахотна фирма, страхотно обслужване!!! Оставаме само с добри впечатления от всички вас. Радваме се, че сме ваши клиенти и приятели, ще бъдем такива и занапред.

Бояна Илиева


Ползваме вече трети чифт и съм много доволна! Купувам на детето си само такива пантофки, а ги и препоръчвам на приятелки :)

Ралица Кабасанова


Невероятно удобни, стилни и красиви.

Ирена Кръстева Като майка на две деца смея да кажа,че вашия сайт предлага качество, което рядко се среща на нашия пазар.

Олимпия Радулова Вече 1 година децата ми носят Бефадо обувки вкъщи, в детската градина и на двора за игра. Тези от вкъщи са като чисто нови, без деформации и скъсвания. На тези от детската градина им личи, че доста са носени, но са здрави, а онези от двора само се цапат по-бързо и доста често влизат в пералнята. Харесват ми и отново ще бъдем ваши клиенти.

Стела Рибарева 
 


Страхотно... Приятно съм изненадана от качеството, цената и разнообразието на детските Ви пантофки. Като си помисля, че 5 години сме се мъчили с дъщеря ми в търсене на удобни и красиви пантофки... Много сме доволни от покупките си на понтофки. Задължително ще ползвам същата марка и малкото ми дете, което сега е на 1 годинка.

Велислава Тенева Използвах пантофки за детето през зима 2010 и съм много доволна. Предстоящата дори не се и замислям какви да търся. Ще са Бефадо!

Дора Петкова Обувките са разкошни - съчетават всички най-добри качества, които трябва да има обувката за детските крачета - стабилност, ортопедичност, дишаща материя, лекота, и не на последно място - модерен и красив дизайн! Моята малка дъщеря проходи именно с тези обувчици и със сигурност ще продължавам да й купувам различни модели от тази марка.

Анета Минкова
 Аз съм особено впечатлена от дървените играчки. От доста време търсех дървен пъзел за малкия си син и останах много доволна като го открих при вас. Благодаря ви!

Красимира Желязкова Детето ми проходи с обувчици от вас и съм много доволна!

Ваня Ленгерджиева Дъщеря ми не иска да обува другите си пантофки,които не са на вашата марка,плаче докато не получи тези,които обожава,явно са й много удобни,а и синът ми ги харесва,Благодаря Ви!

Мая Колева-Цветкова Перфектна обувка и/или пантофка. Леко, меко, удобно, издържливо... Продължавайте все така. Забележки никакви. Радостното за мен сега е, че видях и големи номера - 34, 35, 36, 37. Дъщеря ми и това лято ще е с такива обувки. Благодаря ви.

Ваня Бухова-Николова Много добри продукти предлагате, определено съм доволен и ще пазарувам отново от вас. Само положителни неща мога да кажа както за продуктите така и за вас като търговци. Доставката също беше бърза и точна.

Димитър Симеонов Много красиви неща предлагате! Чорапките на "REWON" са със страхотно качество! Фирмата е коректна и много бърза в обработката и доставката на поръчката.За сега имам наблюдение само върху чорапките на "REWON"-страхотни са и много качествени.

Екатерина Баракова Много ви благодаря за това, че ме карате като клиент са се почувствам специална,много мило наистина.

Цветелина Симеонова Огромно изобилие от дървени играчки, които развиват както мисленето, така и фината моторика на децата!

Десислава Христова